Microsoft Exchange Database Backup

Nordic Backup EgenskaperMicrosoft Exchange Database Backup
Åpen fil backup Microsoft Exchange server er det mest benyttede e-post systemet i verden. For de fleste organisasjoner er denne typen informasjon en helt avgjørende form for kommunikasjon. Det er absolutt nødvendig at den er tilgjengelig og skikkelig sikret. Systemene er ofte store og meget følsomme hvis backup jobbene mislykkes.

Overvåkning av backup jobbene er absolutt kritisk for å lykkes med en Exchange server, for hvis dataeene ikke tas backup av kan hele firmaet utsettes være i fare. Backup data lagres vanligvis på stedet med et tape system eller diskbasert nettverks lagring, som er rask å gjenopprette men kan være utsatt for problemer i miljøet og med maskinvare.

Nordic Backup løser disse utfordringene med et kraftig backup produkt, som sikrer dataene ”off-site” i våre sikre datasentra med doble kopier og høy kryptering. Vi bruker en vanlig, fullstendig backup en gang i uken med logg fil backup daglig for å oppnå fulle Exchange backup’er.

I tilfelle en full Exchange database backup mislykkes, eller at det intreffer en katastrofe som svekker sikkerheten på stedet, kan Nordic Backup sikre at de kritiske data kan gjenvinnes. Vi anbefaler bruk av denne egenskapen sammen med vår Exchange postkasse backup for full Exchange server beskyttelse. Når du bruker både vår Exchange database og postkasse backup gir Nordic Backup deg en kraftig og fullstendig Exchange backup.

Klikk her for å få tilbake til forrige side


Bestill Nordic Backup
Les mer om Nordic Backup


Kontinuerlig data beskyttelse
ShadowProtect
Network Attached Storage
Microsoft Exchange Postkasse Backup
Microsoft Exchange Database Backup
Microsoft SQL Server Backup
MySQL Database Backup
Oracle Database Backup
Lotus Notes og Lotus Domino Backup
256 Bit Fil kryptering
In-file Delta Backup
Bare Metal Gjenoppretting
Data arkiv
Seed lasting og gjenoppretting
Terms & Conditions                 Payment & Refund Policy                 Privacy Policy                 Kontakt                 Agent Program                 Site Map