Network Attached Storage

Nordic Backup EgenskaperNetwork Attached Storage
Åpen fil backup NAS bokser er eksterne hard disker som er tilgjengelige for et nettverk i stedet for en server slik at de kan brukes av hele kontoret til å lagre filer. En NAS boks er ikke en server i seg selv. Den bare lagrer data og skaffer ikke tjenester som e-post, verfisering eller data administrasjon. NAS kan redusere faste administrative kostnader og eliminere upålitelige kabler, samtidig som den øker og sprer strømmen av data på et lokalt nettverk.

NAS bokser er utsatte for de samme miljømessige utfordningene som annen maskinvare på stedet. NAS bokser kan også få hard disk sammenbrudd og bør generelt sett ikke brukes som den eneste lagring av data uten annen form for backup. Dessverre tilbyr de fleste NAS bokser ikke et pålitelig og prisgunstig alternativ alternativ for å sikre data "offsite".

Nordic Backup kan sikre dataene som er lagret på NAS bokser med bruk av samme strategi som å ta backup av en hel server. Hvis boksen er tilgjengelig for hoved server eller vanlig datamaskin på stedet kan vi komprimere, kryptere og lagre kopier av data in våre data sentra. Første gang tas backup av alle filene og så bruker vi vår In-File Delta egenskap til å ta inkrementelle backup’er. Hvis du legger til nye filer sikrer Nordic Backup automatisk hele filen ved neste backup.

Klikk her for å gå tilbake til forrige side


Bestill Nordic Backup
Les mer om Nordic Backup


Kontinuerlig data beskyttelse
ShadowProtect
Network Attached Storage
Microsoft Exchange Postkasse Backup
Microsoft Exchange Database Backup
Microsoft SQL Server Backup
MySQL Database Backup
Oracle Database Backup
Lotus Notes og Lotus Domino Backup
256 Bit Fil kryptering
In-file Delta Backup
Bare Metal Gjenoppretting
Data arkiv
Seed lasting og gjenoppretting
Terms & Conditions                 Payment & Refund Policy                 Privacy Policy                 Kontakt                 Agent Program                 Site Map